cloudcomputing
computerdata
datacenter
managed_services
ringsauron
security
1/6 
bwd fwd

Article Index

Image

Op 1 januari 2006 is Sauron IT gestart met diverse IT diensten. In die tijd werd de start gezien als een rustige opgang naar een gestroomlijnde organisatie, echter de werkelijkheid was dat de hoeveelheid werk als een lawine over Sauron IT werd uitgestort, waardoor de stroomlijn uit het zicht verdween. Na ruim 1 jaar en met een enorme inspanning was de rust uiteindelijk teruggekomen en de stroomlijn teruggevonden, hierdoor konden doelstellingen die begin 2006 geformuleerd waren eindelijk gerealiseerd worden.

Nu, eind 2009, bestaat Sauron IT alweer 4 jaar, jaren waarin veel en hard gewerkt is aan een tevreden klantenkring. In deze jaren heeft Sauron zich gespecialiseerd in migraties van Windows domeinen/netwerken en heeft diverse projecten succesvol afgesloten. Hierbij geinspireerd door de "Swing Migration" methode.

Voor de komende periode is de nieuwe uitdaging "virtualisatie". Virtualisatie is een techniek die snel aan populariteit wint, omdat het vele voordelen biedt. Echter voorzichtigheid is geboden, want het is niet de oplossing voor alle problemen, maar daarover in de loop van de tijd meer. Sauron IT heeft in 2009 zijn eerste virtualisatie project succesvol afgesloten.

Begin 2010 leek het erop dat Desktop Virtualisatie een vlucht zou gaan nemen. Echter de crisis heeft een rem gezet op vele ontwikkelingen. Hierdoor heeft Sauron-IT zijn doelstellingen voor 2010 niet kunnen realiseren. Dit betekend niet dat Desktop Virtualisatie terzijde geschoven wordt, de doelstelling wordt naar de toekomst doorgeschoven.