De ontwikkelingen in de ICT gaan steeds sneller en de eisen die aan de ICT omgeving gesteld worden, worden hoger. Om aan deze eisen te kunnen voldoen is het invoeren van ‘managed services’ onvermijdelijk. In verband met de kosten waren managed services vroeger onbereikbaar voor kleine ondernemingen, echter anno 2012 zijn de prijzen voor deze dienst tot een acceptabel niveau gedaald.

Als “Managed Service Provider” verzorgt Sauron IT een pro-actieve ondersteuning.

Wij zijn een IT-partner, geen IT-provider. Wij begrijpen waarom uw kritieke business services zo belangrijk zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom gebruiken we een programma waarbij 24x7x365 netwerkmonitoring in samenwerking met een preventieve onderhoudscomponent een optimale uptime voor uw bedrijf garandeert.

Eén van de belangrijkste uitdagingen in het onderhouden van een computernetwerk is de poging om te voorspellen wat wanneer kapot gaat. Met onze ‘Down to Business Service’-oplossing, kunnen we voorkomen dat veel netwerk problemen ooit plaatsvinden. Door regelmatig en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met real-time bewaking van uw kritieke netwerk en desktopapparaten, garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw IT-producten.

Deze oplossing is zo effectief dat onze klanten bijna onmiddellijk resultaat zien. Een regelmatig onderhouden netwerk heeft minder storingen, oogst hogere productiviteit en bespaart u supportkosten. Tegelijkertijd wordt uw blootstelling aan veiligheidsrisico’s dramatisch verminderd en verdwijnt de frustratie als gevolg van onstabiele IT-bronnen. We laten onze klanten zich richten op hun core business door hen de zorgen die bij het beheer van een computernetwerk komen kijken uit handen te nemen.